Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Lepota, Deborah i ti

DD Daily Dream (Beige colour No. 2) – napravljen da celog dana održi vaš ten u savršenom stanju. Pored postojanosti, vrši i regeneraciju i hidrataciju kože. U svom sastavu sadrži i Infinity serum koji omogućava da na svakom svetlu izgleda prirodno.  Preporučuje se devojkama starijim od 30 godina pa ga zbog toga upotrebljavam samo za večernje izlaske. Nakon prvog korišćenja odlučićete da ne želite da ga promenite.  Efikasno prekriva podočnjake i druge nesavršenosti na koži. Takođe se nakon njega lice jako dobro konturiše.
Na dnevnom svetlu se primećuju sitne šljokice što se meni jako dopada.  Ono što jako volim je kada puder lepo miriše, a ovaj puder definitvno ispunjava ovaj zahtev.
Možete ga pronaći u pakovanju od 30ml.
Namenjen je svim tipovima kože.

Deborah Hi-tech rumenilo (No. 6 Mahogany) – Prava zimska nijansa! Nekako topla ružičasta a svojom matiranom teksturom tako nenametljiva. Obožavam to kako se lepo uklapa uz moju pepeljastu kosu. Zbog jakog pigmenta obratite pažnju pri nanošenju. Nanosite ga u maloj količini jer ima jak efekat i tako. Dobra strana toga je što će sigurno potrajati.  Iako je pakovanje veće nego što je neophodno meni se sviđa. Četkica je preslatka, mada nisam navikla da takvu koristm za rumenilo tako da će služiti kao dekoracija.

Milano Red Long Lasting Lipstick (No. 04) – Prvo i prvo, ovo ogledaličasto pakovanjeee. Uvek sam i uvek ću padati na lepa pakovanja! Karmin se jako precizno nanosi pa uspevam da usne oblikujem i bez olovke. Na pakovanju piše da je postojan i do 8 sati ali se nakon obroka ipak mora popraviti. Svakako, sve znamo da volimo tu naviku. Što se arome tiče, očekivala sam neku voćastu, tačnije višnjastu ali me iznenadio miris vanile. Mene ova nijansa podseća na malinu i jedva čekam da je nosim ove zime!

24 Ore Trasparent lip pencil (No. 00) –  Još jedan presjajni proizvod! Ova olovka je bezbojna i njena uloga je da ucini boju postojanijom. Takodje utvrđuje granice usana i čini ih precizno našminkanim i sprečava razlivanje.  Može se koristiti u kombinaciji sa svim bojama karmina.  Karmin će duže izgledati sveže, to je ono što je sigurno. Dermatološki je ispitana.

 

TG Facebook Comments