Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

LINES LASHES – TREP TREP ZA SVAKU PRILIKU

 

Do sada sam sa vama podelila nekoliko postova u vidu recenzija za proizvode koje sam dobila od sjajnih sponzora koji su podrzali prvi Naissus Blogger Fair. Ono što me raduje jeste da ovim recenzijama kraj nije blizu. Posebno mi je drago što je ovaj naš prvenac u koji smo uložile puno nade i pozitivne energije podržala i šminkerka Jelena Đorđević iz Niša, koja je našu ponudu prihvatila oberučke i podržala nas svojim sjajnim brenodom “Lines Lashes”! Ko bi i mogao bolje da osmisli trepavice od nekog ko svakog dana ulepšava veliki broj devojaka i time ih usrećuje. Ponuda je jako bogata i čini je čak 16 modela. Svoj omiljeni model lako će naći i neko ko preferira diskretnu šminku kao i neko ko uživa u glamuru i naglašenim očima. Generalno nemam naviku da nosim veštačke trepavice, a najveći razog izbegavanja istih je komplikovan proces stavljanja (barem meni) kao i osećaj težine na očnim kapcima. Suprotno tome “Lines Lashes” se vrlo lako nanose i lagane su tako da se jedva osećaju. Obzirom da se sastoje od odvojenih snopova, lako se prilagodjavaju obliku oka. Uz fotografije pišem vam i svoje utiske o svakom modelu pojedinačno.

Jules – Dosta su duge i zbog toga treba obratiti pažnju na to da se šminka tome pilagodi. Oduševljava me činjenica da samim stavljanjem prave ogromnu promenu i imaju predivan efekat. Najbrži put do glamura.

Every day – Apsolutno odgovaraju svom nazivu. Ako imate duže trepavice vrlo moguće da ce se stopiti sa vašim što se dužine tiče. Međutim, svakako utiču na volumen i odlične su ako ne želite upadljiv efekat.

Iconic – Jedne od meni zanimljivijih. Dlačice su različitih dužina i zvog toga se mogu lako prilagoditi različitim stilovoma šminkanja. Mislim da ću njih najviše koristiti.

Power – Kod ovog modela su dlačice jednako i prepliću se. Podsećaju me na one prirodno jako dugačke trepavice kojima se uvek divim. Planiram da ih nosim bez trunke sminke na očima. Videćemo kako će to ispasti ali deluje kao dobra ideja.

Ana – Malo podsećaju na Iconic model, međutim iako su dlačice različite veličine raspored je drugačiji. Ako želite prirodan izgled onda je ovo pravi izbor za vas!

Emily – Kod ovog modela su dlačice najduže i njih planiram samo za posebne prilike. Emily će morati da čeka dugu haljinu i profesionalnu šminku.

TG Facebook Comments