Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Multiactiv – mirisna nega

BIOLOGICAL MICELARNA VODA – Ono što mi je prvenstveno važno  kod micelarnih voda jeste da budu nežne. Imam suvu kožu i bilo koji preparat koji je prejak može da izazove iritaciju. Sastav ove micelarne vode je takav pruža osećaj svežine i nege. Obožavam miris ruže tako da mi je predivno kada očistim lice pred spavanje. Cele noći pomalo osećam taj umirujući miris. Imam naviku da šminku otklanjam maramicama, tako da ovu micelarnu vodu koristim kako bih otklonila preostalu šminku i nečistoću. Međutim isprobala sam skidanje šminke i samo ovim proizvodom i nisam našla manu.

Sadržaj: Aqua, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Rosa Damascena Flower Water, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin,  Polysorbate 20, Parfum, Lactic Acid.

BIOLOGICAL NOĆNA KREMA ZA SVE TIPOVE KOŽE – Ova kremica je bogata  plemenitim uljem avokada, soje i jojobe u kombinaciji sa ši buterom i ekstraktom meda. Hidrira i neguje kožu tako što sprečava gubirak vode iz kože koji je glavni problem kod suve kože. Podstiče kožu da se u toku noći obnavlja i oporavi od negativnih uticaja okoline, stresa i svakodnevnice. Pre nanošenja kreme obavezno lepo očistite lice kako bi mogla da deluje što efikasnije.

ZAŠTITNA KREMA ZA LICE (FAKTOR 50) – Sadrži savršenu kombinaciju UVA i UVB filtera koji obezbeđuje zaštitu od štetnih sunčevih zraka i prevremenog starenja kože. S obzirom da mi je koža lica izuzetno svetla i suva pogodna je za testiranje ovakvog proizvoda. Sadrži ekstrakt morske kamilice, vitamin E i pantenol. I pored ove zaštite treba imati na umu da sunce treba izbegavati u vreme kada je najštetnije. Ova kremica najbolje deluje ako se nanese 15 minuta pre izlaganja suncu.

 

TG Facebook Comments