Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Najlepši letnji mirisi sa Niveom

Možda ste primetili da je Nivea baš inovativna u poslednje vreme. U poslednjem postu sam govorila o Micellair proizvodima a sada sam rešila da vam prikažem ove mirišljavice. Nivea Soft Mix Me kremice su u ponudi u tri arome i možete ih naći pod sledećim nazivima: Chilled Oasis, Happy Exotic i Berry Charming. Ono što mi je najzabavnije u vezi ovih kemica jeste da mešanjem različitih aroma u različitim razmerama možete osmisliti i napraviti sopstveni miris. Možete napraviti čak 25 kombinacija! Kliknite OVDE kako biste videli o čemu govorim!  Cena svake kreme je 299 RSD a ukoliko kupite 3 kremice koštaće vas 650 RSD. 

NIVEA SOFT MIX ME CHILLED OASIS – Zelena boja me generalno osvežava sama po sebi, tako da sam nekako znala  da je osvežavajućeg mirisa. Miris je intenzivniji ali pošto je tako svež, nimalo mi ne smeta. Prosto mi dođe da je pojedem, haha.  Svakako je divna i kombinaciji sa bilo kojom od ostale dve. Zapravo imate priliku da probate šemicu sa linka koji sam ostavila u uvodu. (ili OVDE)

NIVEA SOFT MIX ME BERRY CHARMING – Obožavam crveno voće. Samim tim, ne pojesti ovu kremicu je veliki izazov. Sadrži aromu maline, višnje i jagode. Miris je izuzetno prijatan i lagan. Mešala sam je sa žutom, mada mi možda najviše prija kada nanesem samo nju. Idem sada da berry myself 🙂

 

 

NIVEA SOFT MIX ME HAPPY EXOTIC – Kombinacija aroma tropskog voća: kokosa, ananasa i pomorandže. Nisam ljubitelj ananasa, ali ova kombinacija je skroz okej. Ipak posto je aroma ananasa dosta zastupljena više volim da je ukombinujem sa berry charming kremicom.

 

TG Facebook Comments