Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Nivea MicellAIR Skin Breathe – Utisci

Nivea je izbacila novu liniju proizvoda na baci crnog čaja. Imala sam tu sreću da dobijem priliku da ih sve isprobam i prenesem vam svoje utiske. Pripremili su nam: maramice za skidanje šminke, micelarna vodica za vodootporan make up i obična micelarna voda. Evo i mojih utisaka!

MICELLAIR SKIN BREATHE Micelarna voda – Micelarne vode su nas sve osvojile i više ne možemo bez njih. Međutim ova se baš izdvaja s obzirom da je na bazi crnog čaja. Otklanja i najpostojaniju šminku a da pritom ne izaziva nikakvu iritaciju oka ili kože. Rok trajanja je 30 meseci tako da je najveće pakovanje savršen izbor. Kako bih ovaj proizvod testirala na najstroži mogući način to sam učinila kada sam imala najviše šminke. U jednom potezu uspela sam da skinem 80%. Drugim natopljenim tuferom da očistim sve preostalo. Jednom rečiju PREZADOVOLJNA.

EXPERT EYE MAKE-UP REMOVER – Skidač šminke u predelu oko očiju. Baziran na istim sastojcima kao i micelarna voda. Svojstvo po kome se izdvaja jeste da uspešno otklanja čak i vodootpornu maskaru. U principu takve maskare ne koristim ali sam je u ovom cilju stavila i isprobala. Zaista je otkalnja u minimalnom roku. Ono što bih naglasila je da ne zaboravite da pre upotrebe protresete bočicu.

MAKE UP REMOVER WIPES – Maramice su takođe sličnog sastava. Ono što vam preporučujem je da ih kupite i više ne menjate tu naviku. Super su! Preporuka je takođe da dok skidate šminku držite oči čvrsto zatvorene. Ja se uvek nakon ovog rituala umivam. Svakako mislim da vašoj koži neće smetati čak ni ako to ne učinite. Maramice su mi uvek u torbice ali od sada će tu uvek biti baš ove.

TG Facebook Comments