Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Labellino babies are regular guests here!

Relativno skoro sam vas upoznala sa labellino proizvodima koji su od tada neizostavan deo svake moje trobice, ranca, nesesera.. Onaj sam tip koji pada na pakovanja, a samo pogledajte ovo premedeno pakovanjce! Druga stvar koja me kod balzama za usne obara sa nogu jeste aroma. Ovog puta su me obradovali sa tri predivne arome: vanila, borovnica i kokos. Preteško izabrati favorit! Ali, ja ipak jesam, uvek mi najviše prijaju te voćkaste note, tako da je borovnica prva isprobana.

Blueberry and Cherry Blossom – Kao što rekoh, ovo je moj favorit pa ću prvo o njemu. Aromu bih opisala kao s0čnu.. Da, da, to je pravi izbor! Ono što karakteriše sva tri proizvoda jeste hidrirajuće svojstvo. Svaki put kad ga nanesem dobijem potrebu da jedem voćkice koje su zaslužne za predivnu aromu.

Vanilla Cakepop – Takođe predivna aroma. Podseća na sadoled od vanile, a samim tim i na leto. Daje usnama diskretan sjaj i mekoću. Pakovanje je apsolutno neodoljivo!

 

Coconut water & Aloe Vera – Volim sve sto ima ukus ili miris kokosa! Jedan od omiljenih slatkiša mi je Raffaelo, tako da možete zamisliti koliko mi se dopao. Uostalom, ostanite uz mene i jedan ovakav može biti vaš.

Photos – Ana Nikolovska

TG Facebook Comments