Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Prima kozmetika

Prima kozmetika je jedan od brendova koji je podržao na Naissusbloggerfair o kom sam pisala pre nekoliko postova. Jedva sam čekala da sa vama podelim utiske!

1.Hamamelis mleko za čišćenje- Isprobala i oduševljena sam! Navikla sam na maramice za skidanje šminke ali sam rešila da isprobam i ovaj način. Efikasno skida šminku, a što mi je još važnije ne izaziva pri tom crvenilo na koži. S obzirom na to da imam izuzetno suvu kožu ovaj proizvod je savršen za moje lice jer mu vraćaju neophodnu vlažnost.

2.Osvezavajuci balsam za stopala- Nije za pohvalu, mada priznajem da ne negujem stopala neki specijalan način. Ali reših da im dam malo osveženja, malo za promenu, haha. Neverovatno me je opustio miris ulja limuna i nane. Već nakon prvog korišćenja se primećuje da je koža mekša. Samo ga je potrebno strpljivo umasirati.

3.Super krema za ruke- Taaako dobrodošla sada kada je već došlo hladno vreme. Mojim rukama je dovoljno da je malo hladnije napolju i već postaju baš baš suve. Ova kremica će biti stalan član moje torbice.

4.Serum za nokte i lak boje lavande su savršena kombinacija za zimu.


 

 

 

TG Facebook Comments