Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Rewiew: Falling in love with Golden Rose!

 

Make-up primer – Nisam do sada pridavala veliku važnost Make-up primer-ima. Uglavnom sam kao podlogu koristila kremicu za lice. Međutim ova dva su me apsolutno osvojila! Nakon njihovog nanošenja svaki sledeći korak pri šminkanju je mnogo lakši. Lice jednako prima šminku tako da ten približava savršenstvu. Ugavnom ih koristim za večernje izlaske jer im je tekstura ipak malo jača i smatram da nema potrebe za svakodnevnom upotrebom. Svakako od sada će biti stalan deo mog nesesera!

LONGSTAY MATTE FACE POWDER (broj 8) – O-du-šeevljenaa! Brinula sam se da li će išta što ima mat efekat da odgovara mojoj izuzetno suvoj koži. Međutim, tekstura ovog kamenog pudera je tako svilenkasta da sam se zaljubila nakon prvog korišćenja.  Sigurna da je najsavršeniji final touch svakog šminkanja, kako dnevnog tako večernjeg. Čak i ako je pre njegovog nanošenja bilo nekih nesavršenosti, on to rešava zasigurno.

-Highlighter Stick Instant Radiance (nijansa: bright gold, broj 1.) Kako sam već pominjala, ne mogu da se pohvalim da sam Make-up majstor. Nanošenje highlightera četkicom mi ne ide uvek od ruke. Neizmerno sam se obradovala kada sam videla da mi je Golden rose namenio highlighter u stiku. Toliko je jednostavan za korišćenje i ne ostavlja nimalo prostora za grešku. Nećete me više uhvatiti u nesdostatku istog 🙂

Sheer Shine Stylo Lipstick spf25 – Iako najčešće koristim mat ruževe ovaj ima neku karamel nijansu koja tako lepo stoji da sam napravila izuzetak. Ono što je velika prednost ovih ruževa je činjenica da pored toga što vas ulepšavaju, istovremeno i hidriraju usne. Naravno to znači da se ne možete osloniti na njihovu trajnost od više sati, ali budimo realne, navika nam je da se prošetamo do toaleta i dodamo ruž sa potrebom ili bez.

Lash Plumping Mascara- Na bočici obećavaju Intense volume i to obećanje i te kako biva ispunjeno. Nije potrebno duže od minuta da bi efekat bio sjajan. Imam naviku da najpre na trepavice nanesem malo starije maskare a zatim novu jaču. Ova maskara je sjajna kao ta nova i jača. Četkica je savršena, pokazaće vam da su vaše trepavice mnogo duže nego što ste mislili.

Ice Chic lak za nokte (broj 114) – Nijansa koja je savršena kada želite da budete klasika. Zahteva svedeniji outfit, ali ga zato upotpunjuju na najbolji način. Brzo se suši i dugotrajan je, što je nekome ko ne posvećuje vreme noktima kao što sam ja neophodno!

Brow Color Tinted Eyebrow Mascara – Do sada nisam nikada koristila maskaru za obrve. Ranije sam ih nagašavala olovkom ali često sam dolazila do zaključka da su nakon toga prejake. Imam prirodno tamne i jake obrve tako da im je potrebno nešto mnogo suptilnije. I kao stvorena za mene stiže ova maskara. Naglšava ih taman toliko koliko treba. Velika preporuka!

 

TG Facebook Comments