Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

What I loved this January!

Januar je ta sredina zima, koja bar meni subjektivno traje duže nego što zaista traje. Možda je to u stvari više slučaj sa nama koji imamo suvu kožu. Pa se onda lepo još više osuši. Nisam pošla da pišem horor priču o suvoj koži u Januaru. Okrećem volan ka preporukama kako da je održimo negovanom i hidriranom. Uživajte!

 

Krema za aktivnu negu predela oko očiju – Tekstura je takva da se veoma lako razmazuje i koža je lepo upija. Nanosim je pred spavanje i osećam kako mi opušta kožu. Opušta čak i mene. A to nije lako, haha. Ublažava i podočnjake oko kojih se svi toliko nerviramo. Koliko pluseva..

Noćna i dnevna krema – Sve što je koži lica potrebno. Osećam baš veliku promenu od kada ih koristim. Verujem da je vaša rutina pred spavanje slična kao moja. Kod mene nakon čišćenje lica micelarnom vodom  sledi noćna krema. Što se dnevne kreme tiče mažem je ujutru kao pripremu za sva smejanja, mrštenja koja mogu da se dese u toku dana.

Krema za vrat, dekolte i grudi – Priznajem da nemam naviku  da koristim kremu za vrat i dekolte ali mislim da bi trebalo da je usvojim. Služi za zatezanje kože što znači da može da bude samo dobra navika.

Divni proizvodi kojima me je DM Srbija obradovao sa voćkastim mirisima su odlični kada želim da se osećam sveže. Kao što sam gore pomenula, u večernju rutinu obavezno spada čišćenje lica MICELARNOM VODOM. Trenutno je to ova. Glavni sastojci su organska jabuka i limeta. Osvežava i neguje kožu BEZ ISUŠIVANJA, što je važan faktor kod mene. Mnogi kažu da se nakon nje ne umivaju ali ja to uvek iz navike učinim. Možete probati i ovako i onako 🙂

WILD ROSE ULJE – Kao što možete da vidite na slici bočica je prazna. To možda najviše govori o proizvodu. Podelila sam je sa mamom i obe smo oduševljene mirisom i osećajem koji pruža toliko da smo ih hvalile “na sva usta”.

Što se WILD ROSE MASKE ZA LICE  tiče, pruža sličan osećaj kao i ulje. Već sam ih koristila i koža je uvek nakon ispiranja osetno mekša. Preporučujem je posebno ako su vam dani stresni.

 

 

 

URIAGE MILK BODY – Fenomenalan! Mažem ga nakon tuširanja i koža mi nikad nije bila mekša. Ovo je prvi put da ga koristim i oduševljena sam! Mislim da je sjajno rešenje za svakog ko ima problem sa suvom kožom! Ovo pakovanjce je prezgodno za putovanja, ali sledeći put uzimam što veće da traje duže. Ono što je važno za mene koja stalno kasnim i većinu aktivnosti obavljam užurbano je da brzo upija.

 

CAUDALIE GRAPE WATER – Kako nisam najveći ljubitelj zime i hladnoće, one baš hladne dane sam u stanju da cele provedem u kući. To naravno ima i svojih čari ali i velikih mana. Koži je svakog dana potrebno osveženje. Tim danima je ova grožđana voda odlično rešenje. Još bolju funkciju ima leti. Mislim da to nije neophodno objašnjavati 🙂

Ova kremica za ruke je neizostavan deo svake moje torbice. Znate one premeštanje stvari iz jedne tašnice u drugu.. Znate 😉 Možda i zaboravim da prenesem ključeve ili novčanik, ali ne i nju. Imala sam dane kada ako ne negujem ruke one dobije ranice. Taj osećaj mi je užasan i trudim se da se to ne događa. Ova kremica je pored toga što je mala i zgodna za pakovanje, zaista veoma efikasna u borbi protiv suve kože.

TG Facebook Comments