Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Afrodita – čuvar lepote

MARMELADA ZA UBRZANO TAMNJENJE – Miris mog leta. Obožavam je! I da, uspela sam da je ne pojedem. A i ona je uspela da mi obezbedi najlepši ten ikada. Obogaćena je prirodnim uljima koja hrane kožu. Ono što bih naglasila je da NE pruža UV zaštitu. To znači da je u zavisnosti od vašeg prirodnog tena potrebno najpre koristiti neku kremicu sa zaštitnim faktorom. Marmelada dolazi na red kada ste već dobili neku boju. Doprinosi da nijansa kože bude atraktivnija.

MLEKO ZA TELO SA ARGANOVIM ULJEM – Glavni sastojak ovog mleka je Argan koji je odličan izvor vitamina E. Nedavno sam čitala da Argan potiče iz Maroka, pa time ovo mleko odiše nekim orijentalnim mirisima. Ono što je podjednako važno kao krema za zaštitu od sunca jeste mleko za telo koje će je nahraniti posle sunčanja tako da je ovo bila moja svakodnevna rutina posle plaže. Odlično je! Imam prirodno suvu kožu pa mi je jako bitno da koristim mleko koje zaista hidrira.

GEL ZA TUŠIRANJE SA ARGANOVIM ULJEM – Ovu kupku sam nosila na more i sada me neodoljivo podseća na predivan period nakon plaže a pre odlaska u provod. Ima neki specifičan mistični miris. Obogaćena vitaminom E hrani kožu i opušta um i telo. Mislim da ću nastaviti da je kupujem kako bih se svakog dana osećala kao na moru!

 

 

 

TG Facebook Comments