Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

MOYA Drogerija – Utisci o proizvodima

Moya Drogerija, koja je podržala drugi po redu Naissus Blogger Fair, obradovala nas je svojim proizvodima koji su pravo osveženje. Radi se o proizvodima  brendova Bell i Bell Hypoallergenic, kao i prekvalitetnim Impala puderom. Evo mojih utisaka!

DUGOTRAJNI I VODOOTPORNI TEČNI PUDER(No.2)- Isproban i u sebi dosta pohvaljen. Sada je došao red da to i javno uradim! Preoduševljena pokrivnom moći. Takođe čini ten ujednačenim što mi je izuzetno važno ako izadđem iz kuće ujutru a vratim se predveče. Brine umesto mene da se ne ušarenim za slučaj da koža želi da ga neravnomerno upije. Redovno korišćenje će morati malo da sačeka s obzirom da sam se vratila sa mora i ova nijansa mi je presvetla ali doći če njegovih per minuta. Što se sastava tiče, sadrži kolagen, vitamin E i UV zaštitu.

HYPOALLERGENIC SET ZA OBRVE (No. 01) – Do sada nisam imala prilike da isprobam proizvode ovog brenda ali sada kada sam dobila takvu priliku, vidim šta sam propustila. Osnovna svrha ovog seta je da nam omogući da istaknemo obrve na neki nenapadan i prirodan način. Iskreno puno mi se puta ranije dešavalo da preteram sa naglašavanjem obrva i onda sam u fazonu “Zdravo Aladine” kada  se pogledam u ogledalu. Možete pronaći 3 kombinacije boja. Iako set koji sam dobila više odgovara tamnokosim devojkama uspevam da ga prilagodim svojoj trenutnoj zlatokosa situaciji.  U pakovanju se dobijaju dve četkice, jedna služi za nanošenje  a druga za raščešljavanje obrva. ne sadrži apsolutno nijedan satojak koji bi mogao da vam šteti. Stop Aladinima, palac gore prirodnim obrvama.

BELL 4 MAT EYESHADOWS – Predivne boje. Međutim biće ovo veliki challenge meni koja koristi samo crnu, sivu i braon kada šminka oči. Ali ljudi, izazovi su super! Postoji 6 kombinacija boja. Desna polovina mi definitvno više odgovara. Ova šampanjac i crveno vino kombinacija zvuči super. Sviđa mi se posebno što su boje iste kad se nanesu na kapak. Ne gube na pigmentaciji. Ako ste ljubitelj šarenih kapaka, velika preporuka!

TG Facebook Comments