Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Colić skin care

Još jedan sjajni kozmetički brend koji je podržao Naissus Blogger Fair je DR.COLIĆ. Izuzetno sam se obradovala što sam bila u prilici da isprobam njihovu novu liniju proizovoda Beauty therapy koju čini interesantna i vrlo efektna kombinacija lekovitih bilja.

 

Noćna krema sa hijaluronskom kiselinom – Pri samom nanošenju osećam kao da me već neguje. Izuzetno je prijatne teksture. Stres i brz način života pozivaju na veliku posvećenost nezi kože, a ova kremica je odlično rešenje jer regeneriše i vraća joj ravnotežu nerušenu hiljadama spojnih faktora. Arganovo ulje kao i ulje Jojobe koji su bitni sastojci ove kreme joj daju izuzetan miris i doprinose hidrataciji kože. Pakovanje je sasvim solidno (50 ml) tako duže vreme nećete morati da brinete o koži lica jer će to ova kremica činiti umesto vas.

Antirid krema – Specijalizovana za predeo oko očiju i usana, zapravo najkritičnije tačke što se boranja tiče. Ja je nanosim u izuzetno malim koičinama jer se lako razmazuje i najviše mi prija kada je utrljam u kožu navedenih područja lica. Pakovanje jeste manje (15 ml) ali s obizirom na to da se nanosi pomalo, to ne znači istovremeno da ćete je brzo potrošiti. Mislim da je ovo jedna od boji investicija!

Dva u jedan hidratantna maska za lice – Jedan kratak horor film kada je ja stavim na lice, haha. Važno je da radi posao. Ostavila sam je da stoji oko 20 minuta i za to vreme slušala chill muzika i ležala zatvorenih očiju. Nakon toga sam je polako skinula. Osećaj je bio kao da sam spavala jos 2,3 sata. Opustila me celu, ne samo kožu na licu. Što se kože tiče osetno je glatka i par dana nakon korišćenja. Ovo je moj favorit iz ove linije.

https://www.addcolo.com/lace-front-wigs.html

cocktail dresses uk

TG Facebook Comments