Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Eucerin – Suva koža no more!

Posto je zima odlučila da ukrade šou svim drugim godisnjim dobima, daj da joj se prilagodimo stoprocentno.  Eucerinovi proizvodi iz linije pH5 su pravi spas za produžene zime! Eucerinovo ulje za tuširanje me je prvo zbunilo jer se potpuno razlikuje od svih sredstava za tuširanja koje sam do sada koristila.. Pre svega me iznenadilo to što uopšte ne peni. Stvar je u tome što on pored toga što vrši ulogu čišćenja kože ujedno joj i pruža negu. Ako ste stalno u nekom trku rešiće vam problem nemanja vremena za negu nakon tuširanja. Dermatolozi isključivo ovaj proizvod preporučuju u slučaju sklonosti ka alergijama. Nakon tuširanja prtimetan je osećaj mekane i nežne kože, tako da – VELIKA PREPORUKA! I jedna napomena koja bi mogla da bude korisna: Nakon tuširanja postarajte se da lepo isperete kadu/tuš kabinu  jer ih uljana struktura može učiniti pod klizavim. Cena ovog ulja je 700 RSD što je odlična srazmera cene i kvaliteta.

E sad, nešto sjajno ukoliko volite da se više ponegujete. Savršen je spoj sa prethodno opisanom kupkom! Tam tara ra rammmm, upoznajte – pH5 losion za telo. Sadrži pH5 enzimsku zaštitu koja kožu čini jačom i spremnijom da se štiti od spoljnih faktora. Miris je pre-di-vaaaan! Brzo upija što meni mnogo odgovara. Nisam tip “Namažem se i sedim pola sata dok ne upije”. Cena pakovanja od 200ml  je oko 900 RSD.

Micelarna voda postaje obavezan deo večernje nege. Probala sam ih puno ali sam ovu testirala dosta strogo. Testirala sam je u danima kad mi je koža najosetljivija. Eucerin Dermato Clean 3 u 1 micelarni fluid ima više od jedne namene .Još jedan Eucerinov proizvod koji radi u korist vašeg vremena. Služi za čišćenje lica, skidanje šminke a istovremeno igra i ulogu tonika. Dovoljna je mala količina da se postigne savršen efekat. Ne sadrži alkohol, boju, ni miris. Za razliku od mnogih tonika koji su mi čak i sušili kožu, Eucerinov micelarni fluid joj pruža osećaj hidriranosti.  Primećujem da ispiranje nakon nanošenja nije neophodno međutim ja imam tu naviku i nelagodno mi je ukoliko to ne učinim. U ponudi su pakovanja od 200 i 400 ml.

TG Facebook Comments