Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Ingrid cosmetics

Među divnim sponzorima koji su podržai Naissus Blogger Fair je i sajt kozmetikaiparfemi.rs 

Iako do sada nisam imala prilike da probam njihove proizvode oduševili su me. Ingrid je brend is Poljske koji je definitivno osvojio tržište kozmetike. Pre svega kvalitetom, a zatim i dizajnom.

HD BEAUTY INNOVATION SHIMMER POWDER – Najlepše pakovanje na svetu! Trudila sam se da se na fotografiji vidi taj predivan sjaj. Efekat je baš kakav sam zamišljala. Ni prejak ni neprimetan. Taman kako treba. Miris me je posebno oduševio, preporučujem da se sami uverite.

Moram da priznam da sam se dosta iznenadila kada sam videla da je ovo puder a ne shiner. Zbunila sam se i mislila sam da ću mnogo da sijam. I rekoh, sijaj Jadranka! Kad ono neki sasvim diskretan sjaj, odličan kao poslednji korak kod šminkanja.

LIQUID LIPSTICK MATTE – Uglavnom koristim mat ruževe tako da je ovaj sjaj pun pogodak. Nežno roze boja mi se lepo uklapa uz zimu i svetliji ten. Tekstura ovog sjaja je takva da usne nakon nanošenja deluju mekano i puno. Odličan je. Kad poželim da im dam taj peachy mood ovaj sjaj je savršenstvo. Čim se potroši idem po novi 🙂

TG Facebook Comments