Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Love is the Essence

 

 Colour Correcting Liquid Concealer (Yellow – no dark circles) – Savršeno jednostavan za nanošenje. Stvarno je no dark circles. Iskreno ni ja nisam baš poznata po tamnim kolutima ali i ono malo posledica lošeg bioritma odlično pokriva. Obezbedio je stalno mestu u mom neseseru.

Silky touch blush (natural beauty 40 & Indian summer 100) – Natural beauty nijansa se odlično uklapa u svakodnevni prirodni izgled. Indian summer sam ostavila za summer, nema veze što neće da bude Indian. Možda nekad naprave Greek summer nijansu pa se sve poklopi!

Contouring palette – Jedna od retkih konturing paleta koje ja umem da koristim. Smejte se, nema veze. Sa svakom do sada sam izgledala kao da sam namazala blato na obraze. Essence me prijatno iznenadio. Pored odlične strukture, tu je i ovaj premedeni dizajn. Nisam nešto u girly fazonu ali slatka pakovanja kod šminke me lako ubede. Na poleđini ćete naći slikovito uputstvo kako je najbolje nanositi sadržaj, mada sumnjam da vam je neophodno.

ESSENCE THE VELVETS VELVETY-SOFT (03 smooth caramel) – Oni su je nazvali smooth caramel mada je za mene ovo definitvno neka biserna nijansa. Prelepa je ako žellite diskretnu šminku. U posednje vreme mnogo više praktikujem što manje upadljivu šminku na očima. Ranije sam koristila jače senke i eyeliner su bili neizbežni. Skoro sam došla do zakjučka da time pravi izgled oka gubi na značaju što mi nije cij pa su ovakve senke sada za mene savršene.

SHINE SHINE SHINE WET LOOK LIPGLOSS – Obožavam crveni wet look. Ako znate kako, može itekako da izgleda moćno.. Ma pokazaću vam uskoro koji je za mene najbolji način kombinovanja ovog sjaja.

LIPLINER (11 in the nude) – Od ovih imam u skoro svim nijansama. Ova mi se dopada jer se odlično uklapa uz prirodni izgled koji mi najviše odgovara u poslednje vreme. Boja skoro identična boji mojih usana, odlična da im se samo usavrši oblik i malo pojačaju.

TG Facebook Comments