Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Mineral 89 dnevni booster je ljubav!

Moram da priznam da sam se prema ovom proizvodu ponela najstrožije do sada. Testirala sam ga nešto više od 10 dana. Za to vreme suočio se sa puno izazova. Odlučila sam da iskreno opišem to testiranje. Zalomili su se dani koji su bili sve samo ne blagonakloni.

Jedna od nevolja sa kojom se susreo jeste izlaganje kože surovom i hladnom planinskom vazduhu i vetru. Kako imam izuzetno suvu kožu koja se ne slaže dobro sa već pomenutim surovim klimatskim uslovima, u koferu uvek imam čitavu vojsku u službi hidratacije.

Hairpieces for men uk

Nije  zavidan položaj ni kad vas nežniji pol, mi žene, testitramo u PMS – u. Pomislila sam: “Dragi Vichy, da ti nisam u koži, i ako ti upravo krećeš u turneju po mojoj”.

Ova čudesni gel predivnog pakovanja odoleo je svim nedaćama. Ali kada je prošao ovakvo testiranje ne mogu da zamislim kakav će efekat imati onih dana kada moje lice bude sasvim raspoložno za druženje.

Po mnogo čemu jedinstven. Što se sastava tiče, čine ga  89% termalne vode, minerali koji jačaju barijernu funkciju kože, hijaluronska kiselinaglicerin i još osam sastojaka koji formiraju umirujući  gel. Odlično je prilagođen svim tipovima kože. To vam govorim na osnovu razogovora sa koleginicama koje su takođe oduševljene, bez obzira što nam je koža baš baš različita.

Ono što ćete prvo primetiti jeste da upija nenormalnom brzinom. Znači, izgovor “Nemam vremena”, apsolutno više nema težinu. U bočicu ćete se zaljubiti na prvi pogled, uveravam vas.

To su bili moji utisci a vama je od sutra dostupan ovaj predivni saputnik, jedva čekam da čujem i vaše mišljenje!

Fotografije – Dušan Stević

TG Facebook Comments