Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Nivea Silk Mousse is a big MUST!

Otkiće nad otkrićima! Pena za tuširanje sa voćnim mirisom limuna i moringe. Miris se zadržava izuzetno dugo i pre predivan je! Prava letnja aroma, osvežavajuća i sveža. Da, čim vidim sunce meni je leto, zašto? 🙂

Ono na šta bih specijalno stavila akcenat jeste pakovanje. Uvek kada pakujem kupku u kofer zamisljam scenario kako cu otvoriti kofer i naći razlivenu kupku po svim stvarima..  Eee tom strahu je došao kraj jer je ovo moj novi saputnik. Šanse za štetu ravne nuli!

Što se upotrebe tiče potrebno je dobro promućkati, a zatim naneti penasti sadržaj na mokru kožu. Još jedna prednost ovog proizvoda u odnosu na sve kupke koje sam koristila jeste što omogućava ekspresno tuširanje!

Mnogo pluseva, tako da, velika preporuka!


Drugi proizvod kojim negujem kožu tea onda kada imam malo više vremena jeste Nivein kremasti pealing za tuširanje. Potrebno je da se lepo umasira. Ja ga koristim onda kada želim da se opustim i osećam kao nova. Sadrži vitamin E tako da hrani kožu i čini je glatkom i mekom. pH je neutralan što je što se mene tiče ogroman plus!

 

 

TG Facebook Comments