Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Review: Olival, is this love?


Čarobno zlatno ulje – Ili možda bolje reći, savršenstvo zarobljeno u staklenoj bočici. Ovaj miris je nova droga. Na prvi pogled su mi šljokice delovale malo napadno ali kada sam ga isprobala oduševila sam se. Daje koži diskretan sjaj, i čini je da izgleda negovano. Takođe daje malo tamniju nijansu koži  i tako je čini egzotičnom i zimi. Što je još zanimljivije namenjeno je i nezi kose. Za sada sam primetila da joj vraća onaj sjaj kom svi stremimo. 

Hidratantna krema sa uljem smilja – San svih nas koji imamo suvu kožu. Hidrira i u momentu prija. Velika preporuka za zimske dane.

 

Čarobno suvo ulje – Ima istu namenu kao i zlatno ali je prilagodjeno svakodnevnoj upotrebi. Presrećna sam što imam oba, i time mogućnost da ih kombinujem po danima.

Micelarna voda sa uljem Smilja – Koristim je pre spavanja i izuzetno osvežava. Na bočici piše da nije neophodno ispirati i možda tako ima i više efekta. Bez obzira na to, ja imam naviku da sva sredstva za čišćenje lica ispirem. Svakako, eterično ulje Smilja će opustiti i umiriti vašu kožu, što je ono pto je meni uveče najpotrebnije.

TG Facebook Comments