Tota Fashion

by Sofija Šurdilović

Reviews: Inglot is a lot!

-HD Lip Tinte Matte nijansa broj 18 –  Osećaj kao da mažem višnju na usne. Zaljubila sam se! Pre pre predivan je. Ima takvu teksturu da usnama daje neki somotast izgled koji me oduševljava. Još jedna prednost koju sam primetila je da nije čak neophodno da se pre upotrebe nanosi olovka za usne jer se lako uokvire njegovom četkicom. Ja sam ga nanela dva puta kako bih postigla punu boju i sačekala jedan minut da se sasvim osuši. Zbog tamnije niijanse zahteva diskretniji ostatak šminke ali je zbog toga sjajan ukoliko želite da za malo vremena postignete efektnu šminku.

-Eyeliner gel broj 77- Prvi put koristim eyeliner koji je ovako upakovan. Baš mi je zanimjivo 🙂 Izuzetno je jak i gust. Crna je prava crna. Izuzetno se teško skida i zbog toga može da opstane i usled boravka u toplim prostorijama. Planiram da postane redovan deo moje šminke za bitne dogadjaje i proslave. Prezadovoljna sam!

-Lip pencil broj 28 – Nemam naviku da nosim pink nijanse na usnama ali mi se ova jako dopala. Nije previse napadna, struktura je odlična i lepo se uklapa uz svetao ten. Takođe je mat i zbog toga me je još više osvojila jer sam primetila da nam mojim usnama mat ruževi mnogo bolje izgledaju

TG Facebook Comments